Sticlă pentru șemineu

Idei • Sticlă • Creație

Sticlă pentru șemineu

Ușile de șemineu din sticlă sunt elegante, eficiente din punct de vedere energetic și vă ajută să țineți la distanță jarul și fumul.

Sticla pentru șeminee și cuptoare este o sticlă călită, rezistentă la temperaturi de până la 600°C.

Pentru un șemineu obișnuit, unde ușile sunt la o distanță sigură de flacără, sticla călită este o alegere sigură și economică pentru ușile din sticlă pentru șemineu. Pentru cuptoare industriale, cuptoare tradiționale și șeminee pe gaz unde temperatura este mai mare, se recomandă o sticlă ceramică rezistentă la temperatură.

Sticla de înaltă calitate pentru șemineu de la Vidroart este făcută pentru a oferi protecție la incendii și pentru a vă ține pe dumneavoastră și familia dumneavoastră în siguranță.

Dacă aveți nevoie de sticlă pentru un șemineu nou sau dacă doriți să înlocuiți sticla șemineului vechi și nu sunteți siguri ce tip de sticlă ar trebui să folosiți nu ezitați să ne întrebați care este opțiunea potrivită.

Deoarece toate proiectele noastre sunt realizate la comandă, dacă aveți un proiect unic la care lucrați, contactați echipa noastră de specialiști.