Cabine de duș din sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Cabine de duș din sticlă

Expresia unui nou mod de a concepe spațiul de duș, conceput ca un tărâm al eleganței, transparenței și modularității, VIDROART prezintă diferite modele de cabine de duș din sticlă, cu variații și mărimi infinite, din care poți să alegi conform propriei personalităţi.

Nu-ți adapta gusturile la mediu, creează-ți propriul mediu după înclinaţiile tale.

Cabinele de duș din sticlă, fără cadru, folosesc linii curate și modele simple care nu se vor demoda niciodată. Elementele de design clasic, cum ar fi sticla și metalele simple, reprezintă o atracție imensă pentru orice design. De asemenea, puteți alege să vă personalizați cabina de duș din sticlă, folosind orice gresie și accesorii doriți.

O cabină de duș din sticlă, fără rame, poate fi un punct focal sau un accent, în funcție de preferințele dvs. de stil – depinde de dvs.!

VIDROART combină idei și tehnologii de ultimă oră, oferind spaţii extrem de versatile unde poți lăsa în urmă stresul vieții de zi cu zi , bucurându-vă de momente prețioase de bine și relaxare.

Ne ascultăm cu atenție clienții, realizând soluții personalizate, atât pentru spaţii casnice mici, cât şi pentru centre complete de wellness profesionale: saune finlandeze, spații de hamam ușor de instalat sau realizat, cabine multifuncționale, spa interior sau exterior, piscine.