Mobilier din sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Mobilier din sticlă

Mobilierul din sticlă sunt ușor de curățat, simplu de întreținut și face ca spațiile mici să pară mai mari și mai deschise.

Transparent, ușor și atemporal, mobilierul din sticlă este potrivit în orice stil de casă. Personalizați-vă spațiile cu gust și eleganță.

Mobilier rezidențial din sticlă: mese, mese cafea, mese TV, rafturi, polițe, biblioteci, noptiere, vitrine, paturi, dulapuri, dulapuri de baie.

Mobilier din sticlă pentru săli de sport, săli de fitness, spa: dulapuri din sticlă, uși din sticlă pentru dulapuri. Sticla este foarte indicată pentru spații cu umiditate ridicată.

Mobilier comercial din sticlă

Produse personalizate din sticlă și oglindă pentru orice cadru comercial. O vitrină de sticlă vă permite să depozitați sau să expuneți o varietate de bunuri sau produse cât mai vizibil și în siguranță.

Mobilier din sticlă pentru birouri

Folosirea mobilierului din sticlă călită poate crește atât frumusețea, cât și estetica oricărui interior al unui birou și poate dezvolta o atmosferă calmă și profesională. Un birou din sticlă cu un design sofisticat este o soluție optimă în acest caz: birourile din sticlă sunt funcționale, elegante și se îmbină perfect în diferite stiluri de design interior.

Folosind cele mai noi și mai inovatoare tehnici, putem crea modele frumoase de mobilier din sticlă care pot părea atât de fragile și totuși suficient de dure pentru utilizarea zilnică.

Mobilierul este realizat din sticlă securizată foarte rezistentă, de înaltă calitate, care respectă toate reglementările de siguranță.