Compartimentări interioare cu sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Compartimentări interioare cu sticlă

Un spațiu de lucru de succes, oriunde s-ar afla, necesită flexibilitate, oferind în același timp intimitate. Acesta este locul în care sistemele personalizate de pereți despărțitori din sticlă pentru birou au șansa de a străluci. Fie că este vorba de un perete de sticlă securizată pentru o reședință, un birou sau un cadru comercial, VIDROART vă este alături în luarea deciziei. Avem peste 10 de ani de experiență în industria pereților despărțitori din sticlă, lucrând cu nenumărați clienți din România pentru a instala o varietate de sisteme de geamuri la comandă. Ne mândrim cu produsele noastre inovatoare, de înaltă calitate și cu capacitatea noastră de a ne adapta serviciile la cerințele exacte ale fiecărui client. De la pereții despărțitori din sticlă cu geam simplu și cu geam dublu până la pereții despărțitori din sticlă acustică de înaltă performanță și geamuri rezistente la foc, sistemele noastre fac față celor mai exigente cereri.

În calitate de furnizori și instalatori de top de pereți despărțitori din sticlă securizată în Romania, echipa VIDROART lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a oferi un serviciu complet personalizat, de la proiectarea inițială până la asistența post-vânzare. Puteți avea încredere că sunteți pe mâini sigure atunci când alegeți soluțiile noastre de vitrare structurală.

Dacă doriți să împărțiți eficient o cameră în spații mai mici, fără a construi pereți opaci, atunci pereții despărțitori de sticlă sunt soluția de urmat. Disponibil într-o gamă de înălțimi, grosimi și finisaje, aceste separatoare de birou versatile sunt ideale pentru a echilibra caracteristicile practice și nevoile angajaților din viața de zi cu zi. Creând o barieră puternică care reduce transmisia sunetului fără a compromite fluxul de lumină, pereții despărțitori din sticlă pentru birou sunt atât funcționali, cât și atractivi din punct de vedere estetic. Compartimentările interioare cu pereți din sticlă permit indivizilor sau grupurilor de dimensiuni diferite să aibă un mediu fără distragere a atenției, fără a se simți izolați de toți ceilalți.

Pereții despărțitori din sticlă sunt completări fantastice pentru orice clădire, în special pentru setările aglomerate, cum ar fi birourile moderne. Nu numai că ajută la menținerea unei senzații de plan deschis, fără dezavantajele unei camere mari și zgomotoase, dar sunt și extrem de personalizabile. Gama noastră de pereți despărțitori din sticlă are acel ”ceva” care să se potrivească fiecărei afaceri sau biroului de acasă. Lucrăm adesea cu arhitecți și pentru a crea soluții unice pentru spațiul dvs., oferind chiar și feronerie în mai multe finisaje RAL pentru a completa fiecare proiect perfect.

De sine stătător, fără cadru, rezistent la foc, instalare și demontare ușoare și multe altele, indiferent de stilul de partiție de sticlă pe care îl căutați, suntem siguri că VIDROART are o soluție potrivită pentru dvs. Datorită serviciilor noastre complete, pereții despărțitori din sticlă fără cadru, cu geam simplu și cu geam dublu, pot fi adaptați cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră practice și preferințelor de stil.