Uși din sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Uși din sticlă

Chiar dacă casa sau biroul dumneavoastră are accesorii tradiționale sau dacă preferați un stil mai contemporan, ușile din sticlă Vidroart sunt fabricate pentru a se potrivi tuturor spațiilor.

Ușile de sticlă creează o senzație de spațiu, aduc un plus de lumină creînd în același timp o barieră termică și acustică. Nu numai că arată elegant și modern, dar ușile din sticlă sunt ușor de întreținut și curățat, putând fi folosite pentru săli de ședințe de birou, săli de sport, spa-uri, restaurante, magazine și case rezidențiale.

Vidroart proiectează, furnizează și instalează o gamă largă de uși din sticlă cu diferite opțiuni de stiluri și design:

Uși din sticlă glisante pentru interior sau exterior Ușile glisante au suprafețe de sticlă foarte mari și oferă vederi deosebite, lumină naturală și acces ușor la exterior. Ușile de interior se pot folosi în orice tip de încăpere. Spre deosebire de ușile cu balamale care ies în afară sau în interior, ușile glisante economisesc spațiu.

Uși din sticlă de tip armonică cu flexare pe mijloc sau cu flexare pe capăt Sunt ideale pentru spațiile care se doresc să fie cât mai luminoase și deschise. Au un design elegant și funcționează ușor.

Uși din sticlă cu prindere laterală – Au un design plăcut și se adaptează cu ușurința tuturor pretențiilor. Sunt uși de interior simple sau duble, cu toc sau cu prindere în perete. 

Uși din sticlă cu parcare Sunt indicate pentru spațiile cu cerințe speciale de design și permit închiderea și izolarea unor spații cu deschideri mari.

Uși batante din sticlă Robuste, funcționale și cu un design atrăgător, ușile batante din sticlă Vidroart sunt potrivite pentru orice aplicație de acces comercial și rezidențial. 

Uși din sticlă automate – Sunt concepute pentru afaceri cu trafic mare, îmbunătățind experiența și confortul clienților și asigurând un flux fluid de oameni, în condiții de siguranță.

Uși din sticlă rotative Uși de ultimă generație, ușor de personalizat, plăcute din punct de vedere estetic, pentru clădiri de retail, industriale, comerciale, educaționale și de îngrijire a sănătății. Manuale sau automate, ușile din sticlă rotativă contribuie la ventilația naturală și la eficiența energetică a clădirii.

Ușile Vidroart sunt realizate din sticlă securizată conform specificațiilor dvs. exacte, pentru a se potrivi locațiilor individuale.