Pardoseli din sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Pardoseli din sticlă

Sticla este un produs foarte versatil și datorită întreținerii sale ușoare, poate fi instalată în interior și exterior.

Pardoseala din sticlă poate fi un plus uimitor pentru orice interior de casă, birou sau spațiu comercial. Sunt elegante și oferă o notă modernă și contemporană esteticii generale a oricărui spațiu. Fie că sunt instalate în clădiri de birouri, clădiri rezidențiale sau într-o instituție, pardoselile din sticlă oferă o notă unică oricărui spațiu.

O pardoseală de sticlă permite trecerea luminii reducând nevoia de iluminare artificială și oferind o sursă de lumină naturală.

Podelele din sticlă sunt rezistente la umezeală și sunt foarte ușor de curățat, chiar dacă sunt amplasate în zone aglomerate.

Pentru un plus de siguranță pardoselile din sticlă pentru exterior sunt concepute cu soluție tehnică antialunecare.

Pardoselile din sticlă  sunt ideale pentru orice încăpere a casei tale, balcoane, terase, showroom-uri, restaurante, etc.

Pardoselile din sticlă pentru interior și pentru exterior sunt produse din sticlă laminată și securizată.

Tipurile de sticlă folosite în producerea pardoselilor sunt extraclare, ultraclare ( loe-iron), colorata în masă gri sau bronze. O pardoseală de sticlă poate fi personalizată conform specificațiilor designerului.

Pardoselile din sticlă sunt mai mult decât un simplu element de design – sunt, de asemenea, o componentă structurală și trebuie să fie proiectate, fabricate și instalate cu precizie pentru a fi în siguranță.