Sticlă antiglonț

Idei • Sticlă • Creație

Sticlă antiglonț

Soluțiile noastre privind sticla antiglonț sunt evaluate de laboratoare de specialitate, care atribuie sticlei un nivel de evaluare de la 1 la 8, în funcție de rezistența la glonț a materialului într-un test de laborator. Logic este să dorești cea mai mare protecție pe care o poți obține, dar costurile asociate cu un sistem cu rating mai ridicat pot fi surprinzătoare pentru mulți clienți.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, majoritatea întreprinderilor private ajung cu un material de Nivel 1, care este destul de subțire, ușor și accesibil. În general, cu cât ratingul este mai mare, cu atât materialul este mai gros și mai greu. Multe bănci, tribunale, departamente de poliție, agenții guvernamentale sau alte  entități unde este necesară instalarea sticlei antiglonț, vor opta pentru sisteme cu cote mai bune.

În funcție de dimensiunea deschiderii ferestrei, greutatea poate fi mult mai mare decât a intenționat inițial arhitectul, astfel încât ar putea fi necesară întărirea structurală a suprastructurii anvelopei clădirii pentru a găzdui materialul.

VIDROART oferă o multitudine de materiale, de la sticlă laminată, acrilică, policarbonat și policarbonat placat cu sticlă. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale și vă vom ajuta să vă decideți pe baza multor factori indicați în evaluarea nevoilor dumneavoastră.

Scopul nostru a fost întotdeauna să oferim cea mai înaltă calitate și accesibilitate, așa că testăm mereu noi soluții și combinații de materiale care ating cel mai înalt rating, cel mai mic cost de implementare, cel mai înalt nivel de rezistență la zgârieturi și durabilitate și cea mai ușoară greutate.

Produse din sticlă: