Corpuri de iluminat din sticlă

Idei • Sticlă • Creație

Corpurile de iluminat din sticlă

Corpurile de iluminat cu fixare pe perete sunt indicate atât pentru spațiile de birouri, cât și pentru spații private. Lumina este foarte importantă într-o încăpere, iar adăugarea unei surse de lumină caldă dă un aspect plăcut și o senzație reconfortantă. Acestea se poate instala pe perete, fie ca o continuare a corpurilor de iluminat de pe tavan, fie de sine stătătoare.

Esențială pentru a crea o atmosferă propice lucrului, lumina dintr-un spațiu de birouri trebuie să preocupe designerii și arhitectii.

Corpurile de iluminat suspendate sunt o alternativă modernă la iluminatul tradițional de birou, atât în birouri individuale cât și în sălile de conferință.

Suprapunerea corpurilor de iluminat în aceeași zonă, dar la înălțimi diferite crează un efect spectaculos, de lume a viitorului.

Corpurile de iluminat au un aspect minimalist, care arată frumos deasupra unei mese, insule de bucătărie, blat de bucătărie sau birou.

Când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat, trebuie să țineți cont de mărimea camerei și de tipul și stilul de mobilier din cameră.

Corpurile de iluminat sunt disponibile într-o varietate de lungimi și puteri și pot fi reglate pentru a crea atmosfera perfectă în orice cadru.